CLÀSSICS: Una llista d’inscrits de luxe per al Ral·li Costa Brava 2020

El Ral·li Costa Brava serà la prova encarregada d’obrir el calendari del Campionat d’Espanya de Vehicles Històrics, comptant amb noms importants dins del panorama estatal.

Destaquen Daniel Alonso, Dani Solà, Mia Bardolet, Antonio Zanini o Antonio Sainz, entre d’altres.

Alonso, pilot d’Avilés, comença una nova temporada en la qual correrà amb el seu Ford Sierra Cosworth 4×4. Ja l’any passat es va postular com un dels candidats a la victòria i va estar rodant en segona posició dins de l’apartat europeu abans d’haver d’abandonar per molèsties derivades de la seva lesió produïda dies abans per un accident a Lorca. Sainz estarà present als comandaments del seu Subaru Legacy 2.0 Turbo igual que en els dos últims anys – l’any passat va acabar en vuitena posició de l’apartat nacional i 11è del ERCH.

Solà torna a la càrrega amb el BMW M3 E30 de MC Racing (amb el qual va tornar a l’activitat en el Princesa d’Astúries 2017) amb suport d’Auto-Laca. També serà una ocasió especial ja que tindrà a la seva destra a David Moreno, amb qui va aconseguir les seves primeres victòries a nivell nacional en el Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra en 2001 als comandaments del SEAT Córdoba WRC Evo 2 gestionat per Baporo.

En l’apartat de Regularitat estarà un altre conegut dels ral·lis, el campió del CERT en 1991 i del CERA en 1993 Bardolet, pujant-se en aquesta ocasió al SEAT 1400 B dins de l’equip SEAT Històrics. Bardolet ja va estar present en el Rallye Monte-Carlo Històric a principis d’enguany, aconseguint una actuació espectacular amb aquesta mateixa unitat.

Finalment, liderant la caravana de l’apartat Legend figura l’ex campió europeu Zanini, una de les figures més respectades del panorama nacional, als comandaments d’un Porsche 911 SC 3.0. Zanini estarà seguit d’un altre Porsche pilotat per Jacques i Jean Marie Almeras, un cognom per sempre lligat a la marca de Stuttgart en els ral·lis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments