F1: McLaren detecta un cas de coronavirus i es baixa al GP d’Austalia 2020

McLaren ha confirmat que es retira del Gran Premi d’Austràlia després que un membre de l’equip donés positiu en la prova de l’coronavirus.

Els 10 equips de Fórmula 1 van arribar a Melbourne aquesta setmana a punt per participar a la primera cursa de la temporada 2020 al circuit d’Albert Park, però dijous McLaren va emetre un comunicat anunciant que ells, i els pilots Carlos Sainz i Lando Norris, no participarien en l’esdeveniment.

El comunicat:

«McLaren Racing ha confirmat aquesta tarda a Melbourne que s’ha retirat del Gran Premi d’Austràlia de Fórmula 1 de 2020, després de la prova positiva d’un membre de l’equip pel coronavirus. El membre de l’equip ha estat examinat i acte -aislado tan aviat com va començar a mostrar símptomes i ara serà tractat per les autoritats sanitàries locals.

«L’equip s’ha preparat per a aquesta eventualitat i té un suport continu per a la seva empleat que ara entrarà en un període de quarantena. L’equip està cooperant amb les autoritats locals pertinents per ajudar en les seves investigacions i anàlisis.

«Zak Brown, CEO de McLaren Racing, i Andreas Seidl, director de l’equip de McLaren F1, han informat a la Fórmula 1 ia la FIA de la decisió aquesta tarda. La decisió s’ha pres en base a un deure de cura no només amb els empleats i socis de McLaren F1, sinó també amb els competidors de l’equip, els aficionats de la Fórmula 1 i les parts interessades de la F1 en general «.

Una declaració emesa per la Fórmula 1 deia: «Després del resultat de la prova realitzada a un membre de l’equip McLaren, la Fórmula 1 i la FIA han estat en estret contacte amb ells sobre la seva decisió i han estat coordinant amb totes les autoritats pertinents dels següents passos. la nostra prioritat és la seguretat dels aficionats, dels equips i de tot el personal en la carrera «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments