DTM: Els test 2020 a Hockenheim cancel·lats

Originalment, la setmana de test abans del començament de la temporada de DTM de 2020 a Monza (Itàlia) s’hauria d’haver realitzat. No obstant això, a causa de la ràpida propagació del virus COVID-19, la prova de quatre dies es va traslladar ràpidament a Hockenheim (Alemanya).

De dilluns a dijous de la setmana vinent (16 a 19 de març) la prova hauria d’haver-se realitzat al circuit de Hockenheim, i segons els últims informes sense espectadors i sense representants dels mitjans de comunicació. Però ara la prova ha estat completament cancel·lada.

«La salut i la seguretat de totes les persones involucrades té la més alta prioritat per a nosaltres», diu el Director Gerent del ITR, Marcel Mohaupt, i continua: «La situació general entorn del virus, en relació amb les instruccions de les autoritats governamentals alemanyes i la consideració de les persones afectades, ens ha portat a cancel·lar aquesta prova».

«Per descomptat, estem decebuts que el DTM – com molts altres esports – hagi de prendre tals mesures, però aquestes són per descomptat en benefici del públic en general. Amb vista a l’inici de la temporada 2020, estem en estret diàleg amb els nostres socis, els fabricants i els organitzadors locals de les carreres».

El primer cap de setmana de carreres de la temporada de DTM 2020 està programat per al 24 al 26 d’abril en Zolder (Bèlgica). No obstant això, si la data pot mantenir-se està actualment oberta en vista de les nombroses cancel·lacions a tot el món.

Fins al divendres a la nit, s’han confirmat 3.481 infeccions de COVID-19 en tota Alemanya. 569 d’elles concerneixen l’estat de Baden-Württemberg, on es troba el Hockenheimring. Encara més: només a Baden-Württemberg, el nombre de morts per coronavirus ha augmentat a tres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments