El nou Fiat 500 Hybrid 2020 ja és real

L’aposta electrificada de Fiat sembla imparable. Al capdavall, si fa uns dies coneixíem el nou 500 Elèctric , ara, és el Fiat 500 Hybrid el que es deixa veure. 

El lloc triat per donar a conèixer aquest nou model a el gran públic és el Mercat de la Pau, que es troba en el madrileny barri de Salamanca.

Ubicat a la Plaça Central de l’espai, la firma italiana ha creat una zona ecològica, exclusiva per a exposar el cotxe, en el qual l’estand, les taules i les cadires estan elaborades en cartró (un material totalment reciclable ).

D’altra banda, s’ha volgut dotar d’un toc més natural a el conjunt, instal·lant una superfície d’herba artificial, sobre la qual es col·loca aquest cotxe ecològic , que compta amb el distintiu ambiental Eco de la DGT.

Ja ha arribat als concessionaris i que està a la venda des 15. 650 euros, sense promocions, o des 99 euros a el mes, amb el finançament de la marca.

Aquest urbà incorpora un sistema de propulsió en el qual es combinen un propulsor de gasolina de la família Firefly (1.0 tricilíndric i atmosfèric), amb un motor d’arrencada-generador de 3,6 kW (anomenat BSG), una xarxa elèctrica de 12 V i una bateria de ions de liti de reduïdes dimensions, que s’ubica sota de l’assentament de l’conductor. Tot, per lliurar 70 CV de potència i homologar un consum mitjà de 5,3 litres cada 100 quilòmetres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments