Toyota Corolla GR-Sport: ja a la venda el nou híbrid esportiu

Toyota acaba de confirmar que ja s’estan lliurant als clients les primeres unitats del nou Corolla GR-Sport, la nova versió de marcat component esportiu del popular vehicle amb tecnologia híbrida .

El nou Corolla GR-Sport està a la venda des de 26.750 € o per 245 € segons el programa Toyota Complet, un programa de finançament i serveis afegits que inclou 4 anys de garantia, 4 anys de manteniment i primer any d’assegurança a tot risc.

El Toyota Corolla GR-Sport hereta l’esperit i la filosofia esportius del departament especial Toyota Gazoo Racing. A nivell de disseny, aquesta versió tan particular es distingeix de la resta de la gamma Corolla per una sèrie de detalls en el seu aspecte exterior i interior. Per fora, inclou una graella exclusiva acabada en cromat fosc, faldons a la zona baixa dels laterals de la carrosseria, difusor del darrere i logo Toyota en negre. Els colors disponibles a l’exterior són tres: Bi-to Gris Ascari (exclusiu), Bi-to Blanc Perlado i Bi-to Vermell Emoció; en les tres el sostre va pintat de color negre. Respecte a les seves llantes d’aliatge, aquestes també són de 18 polzades de diàmetre en disseny específic i amb motllura vermella al voltant de el logotip de Toyota.

Toyota Corolla GR-Sport: ya a la venta el nuevo híbrido deportivo

Toyota Corolla GR-Sport: ja a la venda el nou híbrid esportiu

El seu interior, els seus elements més diferenciadors se centren en uns seients esportius específics amb reforços laterals i tapisseria mixta tela / Alcantara, a més de diverses insercions i decoració especial en la instrumentació , el volant i la palanca de canvi, que compten amb costures en negre i vermell.

El Toyota Corolla GR-Sport s’ofereix únicament amb carrosseria de 5 portes i amb la motorització híbrida elèctrica 2.0 DYNAMIC FORCE de 135 kW/184 CV .

Toyota Corolla GR-Sport: xassís i equipament

A més de l’apartat estètic, aquesta versió esportiva també ofereix una altra sèrie de peculiaritats tècniques. Una de les més destacades és la seva suspensió adaptativa variable (AVS) amb regulació de més o menys fermesa dels amortidors (segons Toyota, ofereix fins 650 posicions diferents dels amortidors).

Toyota Corolla GR-Sport: ya a la venta el nuevo híbrido deportivo

El Toyota Corolla GR-Sport també inclou un programa dinàmic de conducció amb set modes de funcionament : Normal, EV, Eco , Comfort, Custom, Sport i Sport +. En funció d’un o d’un altre, es varien els paràmetres de resposta de la suspensió, la direcció i la resposta de l’accelerador.

El equipament de sèrie de l’Toyota Corolla GR-Sport inclou els següents elements destacats: fars davanters Bi-LED, climatitzador bi-zona, carregador sense fil de telèfons mòbils, càmera de visió del darrere, sistema multimèdia Toyota Touch 2 amb integració mòbil via Apple CarPlay i Android Auto i tecnologia global de seguretat Toyota Safety Sense.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments