Per què l’elèctric VW ID.3, que arriba a l’estiu, serà més barat que un gasolina o dièsel

Encara no ha arribat al nostre mercat, ja que ho farà a l’estiu i no es podran fer comandes fins a la primavera. No obstant això, la firma ja presumeix d’oferir un vehicle elèctric a un preu realment competitiu.

Fins ara, un dels principals problemes i escull per a la compra de vehicles elèctrics ha estat el seu alt preu. No obstant això, Volkswagen s’ha posat un objectiu molt clar: popularitzar l’automòbil elèctric oferint un model a un preu realment competitiu. el Volkswagen ID.3 se situarà just per sota dels 30.000 euros.

I per demostrar que el seu compacte zero emissions serà més barat que un homòleg de gasolina o dièsel, la firma ha escollit la seva versió d’accés, que a Alemanya costarà també uns 30.000 euros. Allà, el govern atorga un ajut per la compra d’aquesta tecnologia de 6.570 euros a tots els elèctrics el preu és inferior a 47. 600 euros (i 5.570 euros de descompte amb un límit de preu de 77.600 euros). Amb aquesta rebaixa, el Volkswagen ID.3 valdria 23.430 euros en la seva versió d’accés de 340 quilòmetres d’autonomia .

Aquest preu contrasta amb les opcions dièsel i gasolina del que seria el seu germà, la vuitena generació de el Volkswagen Golf. Allà, el compacte s’oferta amb un bloc de gasolina 1.5 TSI de 130 CV per 26.640 euros , mentre que el dièsel 2.0 TDI de 115 CV costa 28.105 euros .

Por qué el eléctrico VW ID.3, que llega en verano, será más barato que un compacto gasolina o diésel

I més estalvi cada mes

Segons els càlculs de la firma, un Volkswagen ID.3 no només serà més barat que un Volkswagen Golf en el seu preu final, també comptarà amb una rebaixa substancial a final de mes .

Amb la calculadora a la mà, un Volkswagen ID.3 serà uns 70 euros més barat mensualment que un Volkswagen Golf, el que suposaria un estalvi anual de 840 euros. Per entendre aquests comptes, cal saber que a Alemanya els vehicles elèctrics estan exempts de pagar part dels seus impostos durant els primers 10 anys.

Por qué el eléctrico VW ID.3, que llega en verano, será más barato que un compacto gasolina o diésel

Electric vs combustió mes a mes

A més, l’infografia assenyalen que la despesa en electricitat d’un cotxe elèctric és inferior a el preu de la gasolina i el dièsel, que el seu manteniment és més barat perquè el funcionament del motor també és més senzill i té menys peces i que el preu de l’assegurança també és menor. Només en el consum de rodes l’elèctric surt perdent respecte al dièsel o el gasolina.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments