WRC: Per què es va anul·lar la última etapa del Ral·li de Mèxic 2020? Yves Matton ho explica

La FIA, els organitzadors i el promotor del WRC van lluitar per anul·lar el Ral·li de Mèxic, quan tot el que els envoltava estava «caient», però la cursa només es va escurçar.

Yves Matton, director de Ral·lis de la FIA, va explicar que aquesta decisió tenia molt més a veure amb la possibilitat que els Estats Units impedissin vols, cosa que podria condicionar el viatge de bona part de la caravana WRC de tornada a casa, que el virus: «Encara crec que venir a Mèxic va ser una bona idea, vam poder executar les tres primeres curses del campionat, però ara no sabem cap a on anem. El Ral·li d’Argentina s’ha ajornat, i ho veurem més endavant. Recordo que quan vam marxar, no teníem la informació que tenim avui.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments