WRC: Andrea Adamo analitza els errors per evitar-los de cara al futur

Malgrat el segon lloc de Tänak, la frustració va prevaler en l’equip coreà després d’una mala fiabilitat durant tot el cap de setmana.

«No podem negar que va ser una prova difícil i complicada des de molts punts de vista. Hauríem d’haver acabat en millors posicions i no hem pogut gestionar una millora del rendiment del cotxe. Si és suficient? No ho és. Hem d’analitzar els nostres errors en profunditat per tal d’evitar-los en el futur i maximitzar el nostre retorn en les properes rondes a venir «.

Sordo penalitza des del principi (radiador), Neuville (problemes elèctrics) i Tanak complicacions amb el pla previst, els resultats no han estat tan catastròfics malgrat el benefici del seu rival pel campionat, Toyota.

«Sense l’accident, estic segur que Ott hagués estat lluitant per la victòria; encara va poder aconseguir el segon lloc, que és un resultat molt valuós per al nostre equip. Thierry també va tenir un cap de setmana increïble però, malauradament, finalment, el resultat no va ser l’esperat degut a un problema que no es mereixia.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments