CERA: Incertesa en el calendari 2020, parla Aviñó, president de la RFEdA

El president de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó, ha volgut llançar un missatge aquest matí davant la situació actual dels campionats nacionals, amb mesures com realitzar un campionat més curt que l’habitual.

Les proves dels mesos de maig i juny estan encara pendents de saber si se celebraran o no, en funció de com vagi evolucionant la situació a Espanya amb el coronavirus (COVID-19). Així relata el mateix Manuel Aviñó el que pot ser el futur dels campionats d’Espanya en 2020:

La situació d’incertesa a la qual ens està sotmetent el COVID-19 en l’esport, i en la vida en general, aquesta propiciant que aquesta RFEDA hagi hagut de remenar diferents escenaris futurs, especialment els referits al calendari esportiu de la temporada 2020.

La suspensió de totes les proves per als mesde de març – abril i molt pendents del que pugui succeir ara amb les de maig – juny, estan portant a la RFEDA a haver de plantejar-se una temporada 2020 -en el millor dels casos-, més curta i amb menys proves. És lògica pensar que no podem calendar proves de la mateixa especialitat durant diversos caps de setmana seguits, per la seva complicació en termes pressupostaris per als equips, i per la dificultat de trobar oficials que puguin atendre les mateixes correctament. En tot cas, sense conèixer els desenvolupaments futurs de la situació i el nombre de proves que es veuran afectades, qualsevol intent de remodelar el calendari 2020 és, de moment, inútil.

Per tant, tots aquells que hàgiu sol·licitat noves dates heu d’entendre-les com, -provisionals-, a l’espera de conèixer l’evolució del virus i les directrius que ens marqui el Govern d’Espanya, i que permetin confeccionar un calendari definitiu en el millor dels casos.

Com pots imaginar benvolgut amic, no són moments, ni decisions agradables per a ningú, però he cregut convenient, com a màxim responsable de l’entitat, posar en el teu coneixement aquesta decisió a l’espera de veure com evolucionen els esdeveniments, que esperem, siguin de manera positiva.

Tan aviat tinguem més informació sobre les circumstàncies actuals, us continuarem informant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments