F1: Ferrari fa una milionària donació per combatre el Covid-19

Itàlia ha estat el país d’Europa, fins ara, més afectat per la crisi del coronavirus Covid – 19, amb una especial força a la zona nord de la nació, just on es troben les instal·lacions de Ferrari.

Davant la situació de país, on es registren més de dos mil morts com a conseqüència de la malaltia, algunes empreses estan realitzant accions per ajudar, com és el cas de la família Agnelli, propietària de FCA i també de Ferrari, els qui van anunciar aquest dimarts una donació important.

«La família Agnelli dona 10 milions d’euros en suport de la crisi de Covid – 19. Ferrari, juntament amb altres companyies de el Grup EXOR, obté i proporciona equips mèdics necessaris amb urgència. Ferrari, EXOR i la família Agnelli s’uneixen contra el coronavirus «, van expressar a les xarxes socials del Cavallino Rampant.

La decisió arriba just un dia després que Ferrari va decidir tancar la seva fàbrica a Maranello al veure que no podia mantenir la producció a causa de problemes en la cadena de subministrament.

En un comunicat emès pel fabricant italià s’informa que la producció a Maranello i Mòdena cessaria immediatament fins al 27 de març, i l’equip de F1 també suspendria les seves activitats . No obstant això, el personal podrà continuar treballant des de casa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments