Subaru Outback Silver Edition 2020

La gamma Subaru Outback 2020, crossover nipó a mig camí entre una berlina familiar i un SUV, acaba d’aterrar en els concessionaris de tot l’Estat de la marca japonesa. La principal novetat és el nou acabat Silver Edition, a cavall entre el denominat Executive i l’Executive Plus S, i disponible amb un PVP de 38.600 euros, tot i que hi ha un descompte addicional disponible de 3. 000 euros.

Aquesta edició, que pren com a base el Outback Executive, es caracteritza per diversos elements en color platejat, com el seu propi nom indica, entre els quals trobem el marc de la graella davantera, les carcasses dels retrovisors, els tiradors de les portes o les barres de sostre, entre altres detalls.

L’Outback Silver Edition 2020 està disponible en els 10 colors de carrosseria de la paleta per el model, i inclou també llandes d’aliatge d’alumini, de 18 polzades de diàmetre i en un disseny exclusiu, així com les motllures del pack ‘outdoor’, que són de sèrie, tot i que prescindeix per exemple del sostre solar que sí equipa el Outback amb acabat Executive.

En l’habitacle, l’únic que diferencia aquest Silver Edition de la resta de la gamma, és la motllura decorativa de color platejat que recorre el quadre de comandament, així com una tapisseria mixta de cuir negre i un teixit similar a l’davant . A més, hi ha disponible un paquet anomenat ‘roda de recanvi’, que inclou llanta, pneumàtic i accessoris.

Tota la gamma Outback 2020 estrena també com a novetat el sistema X-MODE per afrontar terrenys complicats. Una cosa que ja inclou el Forester ECO Hybrid i que presenta dos modes de conducció específics, anomenats neu / grava (Snow Dirt) i neu / fang profunds (Deep Snow Mud).

Entre l’equipament de sèrie de totes les versions, destaquen l’anomenat Subaru Eyesight, control de creuer adaptatiu (fins 180 km / h), alerta de canvi involuntari de carril, assistent de manteniment de carril, frenada precol·lisió, set coixins de seguretat, fars adaptatius, detecció posterior de vehicles o sistema de visió perifèrica.

En qualsevol cas, tots els acabats de la gamma s’associen a el conegut motor bòxer de gasolina, atmosfèric i amb 2,5 litres de cilindrada, que ofereix 175 CV i un consum mitjà homologat de 8,6 litres cada 100 quilòmetres, en cicle WLTP. A més, és de sèrie la transmissió Lineartronic de Subaru , amb variador continu o CVT, i la tracció és a les quatre rodes, Symmetrical All Wheel Drive.

La versió ECO BI-FUEL , de gasolina i GLP (gas liquat de petroli) també està disponible per a totes les versions, amb un sobrepreu d’1. 750 euros, i gaudeix de l’etiqueta Eco de la DGT. Així doncs, la gamma Outback arrenca a 35. 400 euros per a l’acabat Sport, i culmina amb els 48. 850 euros que costa la versió Black Edition, si bé hi ha una campanya comercial de 3. 000 euros disponible per a totes les variants del catàleg, ja siguin gasolina o bifuel .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments