WTCR: Hyundai ha anunciat als seus pilots per a la temporada 2020

El vigent campió, Norbert Michelisz, tornarà a defensar la seva corona, acompanyat per Gabriele Tarquini, Nicky Catsburg i el nouvingut Lucca Engstler, que ja va fer una aparició amb Hyundai en la cita de Macau 2019, on va substituir a Farfus.

Ara aquest canvi s’ha convertit en permanent per a la nova temporada, i el brasiler perd el seu seient.

BRC Racing, que va gestionar els quatre Hyundai i30 N TCR en 2019, es queda amb dos cotxes, mentre que el Team Engstler –dirigit per Franz, pare de Lucca– del TCR alemany pasa a gestionar els altres dos cotxes de la marca sud-coreana.

Catsburg serà el company de Engstler aquesta temporada, mentre que Michelisz i Tarquini seguiran en BRC

Michelisz, que va batre a Esteban Guerrieri (Honda) en la lluita pel títol l’any passat, va assegurar:

«Em sento genial treballant amb BRC, i amb Gabriele com a company, i això es demostra en els resultats que vam tenir en les últimes dues temporades. Sé que vaig aconseguir el títol, però crec que puc ser més ràpid en 2020».

Engstler va afegir: «Unir-me a la graella del WTCR és un somni fet realitat per a mi. Com a part del programa de joves pilots de Hyundai l’any passat vaig poder aprofitar-me de part dels seus coneixements i vaig aprendre de gent com Norbi [Michelisz], Gabriele i Nicky. Espero que pugui retornar-los el suport que m’han donat i ajudar-los a mantenir a l’i30 N TCR al capdavant de la graella».

L’inici de la temporada del WTCR està programat del 22 al 23 de maig en Nurburgring, després de la cancel·lació de Hungaroring per l’epidèmia del coronavirus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments