CATALÀ: El Ral·li de Valls 2020 ajornat pel COVID-19

La prova s’havia de disputar el 2 de maig però canviarà de dates.

Avui, quan encara falta un mes i mig per trobar-nos, donat que la data fixada en el calendari per la celebració de la onzena edició del Ral·li Ciutat de Valls 2020, veient la previsió de futur, que no ens deix ser gaire optimistes, ens veiem obligats a comunicar-vos que no es podrà celebrar en la data prevista. No és una suspensió, ja que volem canviar-la de data, la qual anunciarem quan les condicions ho permetin. Així doncs, garantint la seguretat de totes les persones, esperarem que l’administració tingui el seu servei restablert, us farem arribar els comunicats pertinents.


Des de l’Escuderia Costa Daurada volem demanar disculpes per les possibles molèsties ocasionades. També preguem la màxima conscien-ciació amb la situació actual i,per tant, demanem que us quedeu a casa per fer que aquesta situació finalitzi el més aviat possible.
Salut i força a tothom, especialment al personal sanitari. Ens veiem aviat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments