Citroën C3 Aircross C-Series 2020: dades i preus

Citroën ha començat ja a comercialitzar la nova sèrie especial C-Series del seu SUV C3 Aircross, una variant que es distingeix per una sèrie de peculiaritats a nivell estètic i d’equipament.

Els preus per al mercat del Citroën C3 C-Series 2020 són els següents:

  • 20.450 euros amb el motor de gasolina 1.2 PureTech 110 S & S 6v
  • 21.250 euros amb el propulsor dièsel 1.5 BlueHDi 100 S & S 6v C-Series.

El nou Citroën C3 Aircross C-Series 2020 es distingeix de la resta de la gamma d’aquest SUV pels següents elements. A l’exterior, destaca el logotip en relleu «C-Series» i diversos tocs puntuals d’un color vermell anoditzat «Anodised Deep Xarxa» present en els marcs dels fars i en les carcasses dels retrovisors. A l’interior, la sèrie especial «C-Series» també dóna protagonisme al color vermell amb detalls en els seients i en les estoretes.

Els colors de carrosseria disponibles a la sèrie especial C-Sèries de l’Citroën C3 Aircross són Blanc Natural, Gris Acer Metal·litzat, Gris Platí Metal·litzat i Negre Perla Nera.

Els elements més destacats que inclouen el equipament de sèrie de l’Citroën C3 Aircross C-Series són els següents: climatitzador automàtic, eixugaparabrises automàtics, retrovisor interior anti-enlluernament, sensors d’aparcament del darrere, retrovisors exteriors plegables elèctricament, alçavidres elèctrics i seqüencials, tecnologies de connectivitat Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box i Mirror Screen compatible amb Android Auto i Apple CarPlay, llantes d’aliatge 16 » MATRIX diamantades i sostre bitò Negre Perla Nera.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments