F1: El GP de Mònaco 2020 cancel·lat definitivament

L’Automòbil Club de Mònaco (ACM) ha anunciat aquest dijous que la 78a edició del Gran Premi de Mònaco no es podrà dur a terme a causa de la situació sanitària i a la pandèmia del Coronavirus.

Aquest mateix dia, Liberty Media havia anunciat l’ajornament del Gran Premi d’Holanda, Espanya i Mònaco. Donada la logística que implica portar les carreres de Fórmula 1 als carrers del Principat, la decisió no és sorprenent. L’ACM també informa que l’històric Gran Premi, programat per al 8-10 de maig, no es farà.

«La situació sanitària, l’evolució de la qual no és previsible, la falta de visibilitat sobre les modalitats del Campionat Mundial de Fórmula 1 de la FIA 2020, la incertesa de la participació de tots els equips, les conseqüències de les mesures adoptades pels diferents governs, el confinament, les dificultats transfrontereres per a accedir al Principat de Mònaco, El temor que les empreses, en la seva pròpia defensa, no puguin fer front a la instal·lació de les instal·lacions, la disponibilitat d’empleats i voluntaris (més de 1500), necessaris per al seu desenvolupament, fan que la situació ja no sigui objectivament controlable, escriu l’ACM en un comunicat de premsa.

Per consegüent, en vista d’aquesta greu situació, és amb gran tristesa que el Comitè de Gestió de l’ACM ha pres la decisió de cancel·lar el 12è GRAN PREMI HISTÒRIC DE MÒNACO (8-10 de maig de 2020) i el 78è GRAN PREMI DE MÒNACO DE FÓRMULA 1 del Campionat Mundial de la FIA (21-24 de maig de 2020).

A tots els espectadors, socis i membres de l’Organització, el Comitè Directiu expressa el seu més profund pesar i en cap cas podrà posposar aquests dos esdeveniments…».

La pandèmia de COVID-19 continua interrompent el calendari de la F1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments