F1: El nou reglament tècnic s’ajorna a 2022

Després de l’acord unànime entre la FIA, la Fórmula 1 i tots els equips, l’aplicació del Reglament Tècnic que entrarà en vigor a partir de la temporada 2021 s’ajornarà fins a 2022.

Totes les parts han discutit la situació actual del campionat de 2020 i com reaccionarà l’esport als desafiaments actuals causats per la pandèmia de COVID-19. A causa de l’actual situació financera volàtil que això ha creat, s’ha acordat que els equips usaran el seu xassís de 2020 per a 2021, i la possible congelació d’altres components es discutirà al seu degut temps.

La introducció i aplicació del Reglament Financer es durà a terme en 2021 segons el que es preveu, i es continuen mantenint converses entre la FIA, la Fórmula 1 i tots els equips sobre noves maneres de realitzar estalvis significatius en els costos.

Tots els equips van expressar el seu suport a la FIA i a la Fórmula 1 en els seus continus esforços per reestructurar el calendari de 2020 a mesura que es desenvolupi la situació mundial relativa a COVID-19.

Tots aquests compromisos es remetran a les estructures de govern pertinents per a la seva ratificació definitiva.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments