F1: Els GP de Països Baixos, Barcelona i Mónaco 2020, posposats

El coronavirus segueix modificant el calendari de totes les competicions.

En vista de la contínua propagació mundial de COVID-19 i després de les converses en curs amb la Fórmula 1 i els tres promotors, s’ha confirmat avui que s’ajornarà el Gran Premi de Fórmula 1 d’Holanda 2020, el Gran Premi de Fórmula 1 d’Espanya 2020 i el Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco 2020.

A causa de la naturalesa contínua i fluida de la situació de COVID-19 a nivell mundial, la FIA, la Fórmula 1 i els tres promotors han pres aquestes decisions amb la finalitat de garantir la salut i la seguretat del personal itinerant, els participants en el campionat i els afeccionats, que continua sent la nostra principal preocupació.

La FIA i la Fórmula 1 continuen col·laborant estretament amb els promotors afectats i les autoritats locals per a vigilar la situació i dedicar el temps necessari per a estudiar la viabilitat de possibles dates alternatives per a cada Gran Premi a la fi d’any, en cas que la situació millori.

La FIA i la Fórmula 1 esperen començar la temporada del Campionat de 2020 tan aviat com sigui segur fer-ho després de maig i continuaran vigilant regularment la situació de COVID-19 en curs.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments