Volkswagen Amarok 2022: així és la nova pick-up, basada en el Ford Ranger

EL gener de 2019, Volkswagen AG i Ford Motor Company van anunciar una aliança mundial per la qual les dues grans companyies establien el compromís de col·laborar i compartir plataformes tècniques en el desenvolupament de nous vehicles comercials-industrials, així com nous automòbils elèctrics. Doncs bé, un any després ja podem avançar que el proper VW Amarok, l’estrena oficial està previst per a l’any 2022 , tindrà gens compartits amb el també nou Ford Ranger .

La marca alemanya durant la seva conferència anual mundial als mitjans de comunicació va publicar durant uns instants a un esbós a manera de «teaser» de què serà VW Amarok 2022 . És cert que aquestes imatges recreades per ordinador en moltes ocasions «exageren» massa el disseny que finalment tindrà el vehicle de producció, però aquesta imatge ja dóna algunes pistes estètiques de com serà el nou Amarok .

No hi ha dubte, que la nova pick-up Amarok tindrà una gran presència estètica, amb passos de roda molt voluminosos, una carrosseria notòriament més elevada respecte a terra i uns para-xocs d’aspecte molt més agressiu .

S’espera que els «nous bessons» Ford Ranger i VW Amarok debutin a 2022 amb identitats estètica diferents, però amb bases tècniques pràcticament iguals. Les dues pick-up podrien fins i tot construir-se en la mateixa fàbrica, tot i que encara és massa aviat per saber la seva ubicació exacta.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments