WEC: Les 24 hores de Le Mans ajornades al setembre

Ja s’esperava que passés alguna cosa, i ara arriba la confirmació. Les 24 H de Le Mans, inicialment programades per al 13 – 14 de juny, s’han ajornat a 19 – 20 de setembre 2020.

Actualment, hi ha restriccions fortes a França i també a altres països del món per frenar la propagació del coronavirus. En conseqüència, l’organitzador de la cursa, l’Automòbil Club de l’Ouest va decidir, juntament amb la federació francesa i els organitzadors de la WEC, ajornar les 24 Hores de Le Mans.

Lògicament, aquest ajornament afectarà els calendaris del WEC, i es revisaran les dates dels esdeveniments següents i els canvis anunciats en breu. També s’actualitzaran els calendaris per a les sèries europees Le Mans, Michelin Le Mans Cup i Ligier European Series.

A Pierre Fillon, president de l’Automòbil Club de l’Ouest:

«Post posar les 24 Hores Le Mans de les dates originals del mes de juny és ara la ruta més adequada en circumstàncies excepcionals actuals. En primer lloc, demano a tothom que eviti posar-se a si mateixos, els seus éssers estimats i els altres en risc. El més important avui en dia és reduir la propagació d’aquest virus. Els nostres pensaments van a personal mèdic que treballa incansablement pel bé de tots nosaltres. L’ajornament de 24 H de Le Mans significa fer canvis als calendaris del WEC i ELMS,  anunciarem les noves dates aviat. No es compromet la seguretat i la qualitat dels nostres esdeveniments. Competidors, patrocinadors, simpatitzants, premsa, serveis mèdics i organitzadors, més que mai, és hora de unir-nos ”.

Gérard Neveu, conseller delegat de WEC i ELMS van en la mateixa sintonia:

“És la decisió correcta ajornar davant la situació actual. Ara estem treballant en la revisió dels calendaris de la resta de la temporada, així com per a la novena temporada del Campionat Mundial de Resistència, que s’havia d’iniciar al setembre 2020. Tornarem als propers dies amb novetats ”. Els aficionats que ja han comprat entrades poden utilitzar-los els dies 19 – 20 de setembre (sense intercanvi) o sol·liciteu una devolució.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments