DTM: Berger va tentar a Button per al 2020

La graella del DTM per a la temporada 2020 està complet – i l’ex-campió mundial de Fórmula 1 Jenson Button no està entre els pilots.

Però el que gairebé ningú sap: el cap del DTM, Gerhard Berger, va intentar col·locar a la superestrella al DTM en un Super GT Honda després de l’aparició del britànic com a convidat en la final de la temporada 2019 en Hockenheim!

Segons Berger, Button podria haver estat en la graella del DTM:

«Vaig parlar amb Jenson Button a Hockenheim. Va dir que li agradaria conduir un DTM. En les següents converses vaig tenir més aviat la sensació que li agradaria continuar vivint en L.A.», diu Berger.

Però un viatge constant de continent a continent no és possible en una sèrie de carreres com el DTM si vols ser competitiu, diu Berger.

«El DTM és dur i d’un nivell absolutament superior. Per a tenir èxit, has de viure a Europa i estar en contacte amb l’equip tots els dies. No sé si està preparat per a això».

Mentrestant, Button, de 40 anys, viu amb la seva promesa Brittny Ward a la seva ciutat natal, Los Angeles, Califòrnia, i publica regularment fotos del seu fill Hendrix, que aviat complirà sis mesos, a ‘Instagram’. Button va deixar expirar el seu contracte amb l’Honda Team Kunimitsu en la sèrie japonesa de Super GT, perquè els problemes en viatjar es van tornar massa per a ell.

Per a 2020, abans de la cancel·lació pel coronavirus, Button havia planejat competir en les cinc carreres del GT World Challenge Europe (abans Blancpain GT Sèries) en un McLaren del seu propi equip de carreres, a més del seu treball com a expert en televisió en Sky Sports. També volia continuar participant en carreres off-road com la Baixa 1000.

«Com a home, m’hagués encantat veure-ho en el DTM», admet Berger obertament. «M’agrada i penso molt en ell, però crec que està en una etapa de la seva vida en la qual s’estan desenvolupant altres interessos».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments