RAL·LIS: RENAULT prepara el seu RALLY4

Renault Sport es marca l’objectiu d’homologar el seu nou Renault Clio Rally4 en el primer trimeste de 2021

La categoria ‘Rally4’, relleu dels antics R2 i R2T, a poc a poc va despertant l’interès de les marques. I des de França arriba un nou actor en aquesta categoria, ja que el Renault Clio Rally4 serà homologat de cara a l’inici de la temporada 2021 del Campionat Mundial de Ral·li per la signatura del «Rombe».

Benoît Nogier, director del departament ‘carreres-client’ de Renault Sport, ha estat el responsable de la marca francesa a l’hora de definir els plans del fabricant amb el nou Renault Clio Rally4.

En aquest aspecte, el directiu ha explicat que la primera unitat del nou Clio s’està muntant, per la qual cosa els test amb aquest prototip haurien de començar en poc més d’un mes. El pla de treball passa perquè el Clio Rally4 estigui llest per a la seva homologació durant el primer trimestre de 2021 amb l’objectiu de saltar al trams en els primers trams de l’esdevenidor any del WRC, a més de l’inici dels certàmens regionals i continentals.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments