WRC: Els Ral·lis de Portugal i Sardenya 2020, posposats

Les dues properes proves del Campionat Mundial de Ral·lis – Ral·li Portugal i Ral·li Itàlia – han estat posposades.

La confirmació de la decisió de retrocedir la prova d’Itàlia a una data posterior a la temporada es va rebre dimarts, i algunes fonts afirmen que Portugal donarà la mateixa notícia en els pròxims dies.

Això vol dir que les properes tres proves del WRC s’han posposat a causa de la pandèmia de coronavirus, amb la notícia de l’ajornament de l’Ral·li d’Argentina durant el cap de setmana de l’Ral·li de Mèxic a principis d’aquest mes.

El president de l’Automòbil Club d’Itàlia, Angelo Sticchi Damiani, va dir: «Ara és evident que la situació de la pandèmia desfermada pel Coronavirus, amb les seves diferents mètodes de desenvolupament de país a país, requereix una revisió completa del calendari de les principals sèries internacionals d’automòbils, incloent el WRC.

«En aquest sentit, l’Automobile Club d’Itàlia, com a organitzador de l’Ral·li Itàlia Sardegna, s’ha posat a disposició de la FIA i de promotor del WRC per estudiar una possible nova ubicació [en el calendari] per a la prova italiana de el Campionat Mundial de Ral·lis «.

La propera ronda programada del WRC després d’Itàlia és el Ral·li Safari (16-19 de juliol), un esdeveniment que també haurà de fer front al COVID-19.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments