Ford Kuga 2020: coneixem el nou SUV

Ford posa a la venda el seu nou Kuga, un SUV completament actualitzat i que arriba a el mercat carregat de tecnologia, equipament i amb una oferta inigualable de sistemes de propulsió.

Fins a 9 centímetres més llarg que abans, el nou SUV guanya en presència però oferint als el mateix temps una carrosseria més aerodinàmica. El seu habitacle, més espaiós i amb banqueta lliscant a 15 centímetres , es corona ara també amb un maleter que pot cubicar fins 645 litres de capacitat.

Ford Kuga 2020: así es el nuevo SUV ya a la venta, en claves y VÍDEO

Disponible en nivells de’acabats Titanium, ST Line o ST Line X , el nou Ford Kuga destaca sobretot per la seva tecnologia i completa gamma de motors. Desenvolupat des de la plataforma allargada C2 del nou Focus, el motor gasolina arribarà amb un 1.5 EcoBoost de 3 cilindres en 120 i 150 CV , mentre que a dièsel l’oferta la compondrà el motor 1.5 EcoBlue de 120 CV . Ja per sobre, hi haurà també un 2.0 EcoBlue MHEV de 150 CV amb tecnologia micro-híbrida de 48 V.

Des de setembre, el nou Ford Kuga s’oferirà també amb una versió híbrida convencional de gasolina, amb motor 2.5 Duratec i un petit motor elèctric que portarà el consum fins als 5,6 l/100 km.

El límit de gamma serà una versió híbrida endollable , moguda en el nou Ford Kuga per un motor de gasolina també 2.5, un motor elèctric, una bateria de ió- liti de 14, 4 kWh de capacitat i una potència total de 225 CV . Aquesta variant serà capaç d’homologar un consum de només 1,4 l / 100 km i d’obtenir una autonomia elèctrica de 56 quilòmetres , segons el cicle d’homologació WLTP.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments