CERA: Guerra al Princesa i LLanes 2020 amb RaceSeven

El pilot mexicà ha confirmat en un programa de ràdio que entre els seus plans figura el disputar les dues cites asturianes del CERA.

Amb aquestes dues noves carreres sobre asfalt, el mexicà podrà continuar sumant experiències amb el Skoda Fabia R5 Evo de l’equip càntabre RaceSeven. A més, l’estructura de Víctor Pérez s’ha bolcat totalment amb el programa de Guerra, posant tota la carn a la graella perquè, juntament amb l’espanyol Dani Cué, puguin disputar aquestes dues carreres al marge del seu projecte esportiu en el WRC.

El Princesa d’Astúries es tracta d’una prova que el pilot mexicà ja ha pogut disputar en el passat, mentre que Llanes serà la seva primera experiència en aquests trams, encara que per a això, comptarà amb els bons consells del seu copilot, Dani Cué, resident en la zona. D’aquesta manera, el CERA guanya a un cavall de batalla per a aquestes proves.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments