WRC: Al-Attiyah apunta al Safari 2020

Guanyador del DAKAR 2019 i subcampió en l’última edició al volant del Toyota Gazoo Racing Hilux, Nasser Al-Attiyah treballa actualment en un projecte per a tornar al Campionat Mundial de Ral·lis.

El de Qatar ha estat involucrat en el campionat d’Orient Mitjà durant diversos anys i no ha tornat al WRC des del RallyRACC Catalunya de 2015 on va ser inscrit amb un Skoda Fabia R5. De moment, el seu pla seria participar aquest estiu, amb el seu lleial copilot Mathieu Baumel, en el pròxim Safari Ral·li Kenya amb un Yaris WRC.

Actualment en un punt mort a causa de l’epidèmia mundial de Coronavirus, el WRC ha vist les seves proves a l’Argentina, Portugal i Sardenya posposades. S’espera que el campionat es reprengui a Kenya el cap de setmana del 15 al 19 de juliol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments