CLÀSSICS: Lancia Stratos i Àfrica

De 1974 a 1976, el famós Stratos va ser l’estrella de Lancia en el Campionat Mundial de Ral·lis.

A l’any següent, la «bèstia del ral·li» va permetre a Sandro Munari, que el dia 27 de març va fer 80 anys, guanyar la primera Copa de Pilots de la FIA amb un tercer lloc en el 25è Ral·li Safari a Kenya. Un esdeveniment que ha estat absent de l’actual WRC durant 18 anys, però que tornarà aquest any en un format que ha estat actualitzat.

Ja han passat a la història les enormes etapes especials de temps enrere. Sébastien Ogier, Ott Tänak i Thierry Neuville competiran en sectors cronometrats que van de 4,8 a 33,43 quilòmetres. Un retorn al continent africà que molts esperaven.

📸 Foto DPPI

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments