FIAT 500e 2020: el 500 elèctric ja ha arribat

Fiat se suma a la cada vegada major oferta dels fabricants per una mobilitat lliure d’emissions. Es tracta del primer model totalment elèctric de FCA . Amb una longitud que segueix sent inferior als 4 metres (3,63 m en total), el nou Fiat 500 i és 6 cm més ample i 6 cm més llarg que l’anterior generació, mentre que la distància entre eixos s’ha ampliat 2 cm (passa a 2, 30 m).

FIAT 500 E, el 500 ja és elèctric

El Fiat 500 elèctric compta amb una autonomia de fins 320 km i està alimentat per un motor elèctric de 87 kW (116 CV) i una bateria de ions de liti de 42 kWh . Anuncia una velocitat màxima de 150 km / hi una acceleració de 0 a 100 km / ha 9,0 segons.

Per a la recàrrega de les seves bateries, el carregador de sèrie de 86 kW pot sumar 50 km en només 5 minuts i arribar al 80 % de la càrrega en 35 minuts amb el carregador ràpid. La presa Combo 2 , situada en el lateral posterior dret, permet una recàrrega tant en corrent altern com contínua. Per a la recàrrega domèstica, l’edició de llançament de la nova 500 inclou el Easy Wallbox que permet carregar el 500 i a casa amb una potència de càrrega de 3 kW. L’Easy Wallbox també està preparat per a una potència de 7,4 kW, i es trigaria 6 hores en arribar a la càrrega completa . El Fiat 500 i arriba també equipat amb un cable mode 3 per recàrregues de fins 11 kW a la xarxa pública.

Tres maneres de conducció

Normal, Range i Sherpa, aquest últim, el més eficient, redueix el consum d’energia al mínim , ajustant la velocitat màxima, que no excedeixi dels 80 km/h, i la resposta de l’accelerador, i desactiva el sistema de climatització i dels seients tèrmics.

El nou Fiat 500 debuta en la versió convertible, el primer descapotable de quatre places i zero emissions, i anuncia un preu de 37. 900 euros sense descomptar els incentius de cada país. Els primers lliuraments tindran lloc al juny, però ja pots fer la pre-reserva de la versió limitada de llançament «La prima» a www.fiat.com i pagar la fiança de 500 euros …

FIAT 500E, el 500 ya es eléctrico

«La prima»

La primera versió cabrio a la venda compta amb fars Full LED , tapisseria de ecopell, llandes d’ 17″ diamantades i aplicacions cromades en finestretes i laterals. Només 3,63 metres, velocitat màxima limitada a 150 km/h i una acceleració de 0 a 100 km/h en 9 segons. de moment arriba la variant descapotable. Promet 320 km d’autonomia, així com una capacitat de càrrega ultra ràpida, ja que admet potències de fins a 85 kW. En 5 minuts recuperaria 50 km .

FIAT 500E, el 500 ya es eléctrico

Hiperconnectat

L’elèctric Fiat 500 també condueix de forma autònoma a el nivell 2 . El control de creuer adaptatiu frena i accelera automàticament. Disposa de control de creuer adaptatiu, control d’angle mort, recomanador de parada per fatiga o visió perifèrica de 360 graus . Incorpora el nou sistema d’informació i entreteniment Uconnect maig , la generació més avançada de totes disposa la marca, oferint també integració total amb smartphones.Fiat fa un reinici complet de la seva urbà amb el 500 e. El nom quedarà inalterat, la resta és tot nou: és una versió purament elèctrica.

FIAT 500E, el 500 ya es eléctrico

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments