CIRCUITS: V-LINE.ORG presenta un nou calendari per al GT-CER 2020

La crisi sanitària en la qual s’ha vist embolicat tot el país degut a la pandèmia del COVID-19 ha obligat molts promotors nacionals i internacionals a cancel·lar o ajornar activitats ja programades, amb l’objectiu comú de frenar l’avanç de la malaltia i evitar la major quantitat de contagis possibles en esdeveniments en els quals se solen congregar una gran quantitat de persones, com és el cas del GT-CER.

En aquest context, V-Line Org. s’ha vist obligat a cancel·lar el Official Test Day de pre temporada del Campionat d’Espanya de GT i Resistència, previst per a demà 2 d’abril, un esdeveniment en el qual els equips solen tenir la seva primera presa de contacte de la campanya.

De la mateixa manera, i després de molta feina i converses amb tots els organismes competents, la carrera amb la qual havia de donar-se inicio la temporada 2020 del GT-CER, la del Circuit Ricardo Tormo de València dels dies 9 i 10 de maig, queda ajornada per al 29 i 30 d’agost. El debut del Open Oldtimer que també estava previst per al cap de setmana de València al costat del GT-CER, igualment es veurà afectat, per la qual cosa l’arrencada de temporada serà a Calafat els dies 20 i 21 de juny. La resta de carreres es mantenen tal com s’havien programat i comunicat en el seu moment, estant previst que el meeting de Jerez (13-14 de juny) sigui el que doni el tret de sortida de la nova campanya.

Des de V-Line Org. ens trobem treballant àrduament a intentar mantenir un calendari de 5 proves tal com s’havia previst al principi. La nostra voluntat és continuar oferint el millor dels nostres campionats i fer que tots els equips puguin gaudir al màxim de la seva passió. Així mateix, volem destacar l’enorme col·laboració que ens ha prestat tot l’equip del Circuit Ricardo Tormo per a aconseguir aconseguir una nova data que ens permeti dur a terme una de les cites més estimades del GT-CER.

Francesc Gutiérrez màxim responsable de V-Line Org, comenta sobre aquest tema que “estem vivint una situació excepcional que comporta un sacrifici per part de tots, però de la qual, sens dubte, sortirem enfortits. Per part nostra estem tractant d’adaptar-nos als esdeveniments i consegüentment estem posposant, amb bastant antelació, les proves que són susceptibles de no poder-se realitzar, perquè els equips i pilots tinguin temps suficient per a planificar-se. Per sort el nostre calendari se centra molt a partir de l’estiu, per la qual cosa esperem poder desenvolupar-lo amb total normalitat i continuem oferint proves perquè, ara més que mai, puguem gaudir del que ens apassiona”.

Després dels canvis anunciats, és moment de mantenir-nos al dia amb tots els detalls de l’evolució de la pandèmia i les polítiques governamentals que s’estiguin prenent, tot això amb l’objectiu de mantenir el calendari segons està previst, assegurant el nombre màxim d’esdeveniments. Aquest continuarà sent el principal objectiu de V-Line Org. durant aquest període d’estat d’alarma.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments