F1: Aston Martin confirma el seu retorn

Es confirma el retorn de Aston Martin com a equip de fàbrica. Racing Point ha publicat avui un comunicat que confirma que Aston Martin tornarà a les pistes el 2021.

Lawrence Stroll s’encarregarà d’aquesta operació, liderant un consorci que ha injectat capital a la marca britànica.

“El procés d’inversió d’aquesta meravellosa marca de cotxes em va cridar tota la meva atenció i energia durant diversos mesos. Va haver-hi certes nits sense dormir. Al mateix temps, va ser una de les ofertes més emocionants en què he participat. Els cotxes són la meva passió, una gran part de la meva vida, i Aston Martin sempre ha tingut un lloc especial en el meu cor. «

«Estar aquí avui i anunciar que el contracte està finalitzat és un enorme privilegi i un dels moments més orgullosos de la meva carrera».

«Amb totes les paperetes completades, puc centrar la meva atenció en implementar l’estratègia per aconseguir que aquesta marca fantàstica tingui encara més èxit en els propers anys. Una marca amb el pedigrí i la història d’Aston Martin ha de competir al màxim nivell del món del motor. ”

«Crec que és el més emocionant que ha passat a la memòria recent a la Fórmula 1 i que és increïble per a tots els agents de l’esport. , especialment per als aficionats. No puc pensar en un nom millor per a un equip de Fórmula 1».

“La nostra estratègia d’inversió situa la Fórmula 1 com un pilar central de l’estratègia de màrqueting global. Aston Martin ha competit amb molt d’èxit en diverses classes de motoresport al llarg de la seva història, però ara tenim l’oportunitat de crear un equip de treball en la Fórmula 1.

«El punt de mira global de la Fórmula 1 no és igual a cap i aprofitarem aquest abast per mostrar la marca Aston Martin als nostres principals mercats».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments