TURISMES: El Fiat Tipo a punt per a les pistes

El projecte Tecnodom Sport està finalitzat. El Fiat Tipo desenvolupat per la marca italiana està preparat per afrontar les pistes.

El projecte es va presentar a 2018, però va patir alguns retards amb alguns canvis al projecte inicial, tant a nivell de suspensions, com de motors i de carrosseria.

L’únic que queda és passar el test de BoP per poder sortir a les pistes, cosa que no hauria de ser aviat, tenint en compte la situació actual que vivim. El Fiat Tipo està preparat per entrar oficialment a les pistes en un campionat de TCR.

El pilot Kevin Giacon va dir a motorsport.com. «El veritable punt d’inflexió [per al cotxe] es va produir quan vam aprofitar l’ajuda de l’enginyer Massimo Del Prete, que treballava a Audi Sport, i tot el projecte es va revisar completament perquè l’objectiu era tenir un cotxe competitiu, ràpid i fiable. .

«El cotxe ara és completament nou, fins i tot el volant i s’havia de revisar tot el pack. Ara estem segurs que tot estarà bé. ”

“L’aprovació oficial s’ha de fer amb el departament tècnic del TCR i hem d’esperar el moment adequat per fer al cotxe les proves del motor i introduir-lo en el túnel del vent per definir el balanç de rendiment. «

L’equip tenia previst entrar en TCR Europe i TCR Italy aquest any, juntament amb algunes curses seleccionades WTCR.

«La nostra idea era participar a TCR Europe, així com al campionat italià, però ja ho veurem. El somni seria fer alguns esdeveniments de la FIA WTCR, potser els més propers a casa, però, donada la situació, seguim en espera i estem enfocats a obtenir l’aprovació definitiva primer ” va dir Giacon.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments