Nissan X-Trail 2020: el nou SUV de 7 places es renova

Les primeres imatges de el nou Nissan Rogue (o X-Trail que es comercialitza en Europa ) s’han filtrat durant les últimes hores a Internet, tal com publiquen els nostres col·legues francesos de largus.fr . De manera específica, el que s’ha filtrat correspon a les imatges utilitzades per a la presentació de patents .

En la família de nous models SUV de Nissan , el Rogue nord-americà serà el primer en veure la llum d’aquest any, seguit de prop pel seu bessó europeu, el X-Trail . Més endavant, ja al llarg de 2021, li tocarà el torn a l’supervendes Qashqai .

Nissan X-Trail 2020: el nuevo SUV de 7 plazas se pone a punto

Nissan X-Trail 2020: una de les seves patents (largus.fr)

Nissan X-Trail 2020: així pot ser el seu disseny

Segons les imatges de les patents filtrades i segons les informacions prèvies que havíem publicat sobre el nou Nissan X-Trail , tot apunta que el model definitiu d’adoptar molts trets estètics ja vistos al Juke de segona generació.

Et podem avançar que el nou Nissan X-Trail 2020 oferirà una graella davantera en forma de V molt més vertical i els fars davanters estaran superposats. També s’esperen multitud de canvis en la seva zona posterior, grups òptics posteriors de nova factura i llandes d’aliatge també amb nous i aerodinàmics dissenys

Nissan X-Trail 2020: el nuevo SUV de 7 plazas se pone a punto

Nissan X-Trail 2020: una de les seves patents (largus.fr)

Nissan X-Trail 2020: tècnica i motors

En anteriors informacions, ja et vam poder avançar que el Nissan X-Trail IV compartirà plataforma tècnica amb el també nou Mitsubishi Outlander , un fet que ja et podem confirmar gairebé a el cent per cent, segons les noves informacions a què hem tingut accés.

A la quarta i nova generació de l’Nissan X-Trail una de les novetats més rellevants serà la incorporació d’una variant híbrida endollable similar a la que empri el nou Mitsubishi Outlander , model que també s’està desenvolupant i posant a punt de forma paral·lela. És de preveure que la autonomia purament elèctrica se situï prop dels 70 km , sent, per tant, un dels SUV híbrids plug-in amb millor rang en mode de conducció exclusivament elèctric.

Per als amants dels motors de combustió de «tota la vida» , el SUV nipó de 7 places també oferirà diverses versions dièsel i gasolina . D’aquesta manera, en gasolina estarà disponible el motor 1.3 DIG-T de el Grup Renault-Nissan , una mecànica ja dotada amb sistema especial de filtre de partícules i les variants es podrien desdoblar en 130 i 160 CV . A la oferta dièsel, s’hauria de comptar amb els nous propulsors 1.5 Blue dCi i 1.7 Blue dCi , amb baixos nivells d’òxids de nitrogen NOx .

Nissan X-Trail 2020: el nuevo SUV de 7 plazas se pone a punto

Nissan X-Trail 2020: el nou SUV de 7 places es posa a punt

El interior d’el nou Nissan X-Trail 2020 inclourà un nou sistema d’informació i entreteniment amb una pantalla tàctil molt més gran , a més d’oferir ia una instrumentació digital i materials de major qualitat en tot l’habitacle . També estaran disponibles les últimes novetats en termes de tecnologia i connectivitat a bord, amb connexió WiFi per als passatgers i completa compatibilitat amb els sistemes Apple CarPlay i Android Auto .

Finalment, el capítol de seguretat i d’assistents a la conducció estarà molt ben representat per la nova evolució de la tecnologia global, ProPilot , que integra sistemes com el de frenada automàtica d’emergència amb detecció de vianants i ciclistes, manteniment automàtic al carril, control de trànsit del darrere posterior i control de creuer adaptatiu amb funció de seguiment i amb funció de detecció i reinici de marxa automàtics … entre d’altres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments