Fórmula 1: El GP del Canadà també posposat

El promotor del Gran Premi del Canadà de Fórmula 1 ha anunciat, després de les contínues converses amb la FIA i la Fórmula 1 durant el mes passat, que l’esdeveniment s’ajornarà a causa de l’impacte continu de la pandèmia COVID-19.

Declaració completa del promotor del Gran Premi de Fórmula 1 del Canadà de la FIA:

Hauríem tingut l’honor d’acollir la primera carrera del calendari del Campionat Mundial de Fórmula Un de la FIA de 2020, però ens entristeix haver d’anunciar l’ajornament del Gran Premi de Fórmula 1 del Canadà de 2020 previst per al 12-13-14 de juny de 2020.

Aquest ajornament no ha estat una decisió presa a la lleugera o fàcilment. Durant l’últim mes, hem estat en constant comunicació amb la Fórmula 1 i representants de la ciutat de Mont-real, Turisme Mont-real i els governs provincials i federals.

Hem escoltat les directives emeses pels funcionaris de salut pública i com a resultat directe de la pandèmia de COVID-19 estan seguint la guia proporcionada per les autoritats. Els nostres pensaments i més sincer agraïment als homes i dones que treballen incansablement per a mantenir-nos sans, segurs i alimentats durant aquests temps incerts.

«M’enorgulleix veure com tan meravelloses iniciatives i avanços tècnics derivats de la Fórmula 1 s’estan aplicant en un moment de crisi. En aquest moment és crucial que totes les nostres energies s’uneixin per a superar COVID-19. Els donarem la benvinguda amb els braços oberts en el Circuit Gilles-Villeneuve tan aviat com sigui segur fer-ho». – François Dumontier, President i CEO del Gran Premi de Fórmula 1 del Canadà.

«Hem treballat estretament amb els nostres amics del Gran Premi del Canadà en les últimes setmanes i els secundem en la presa d’aquesta decisió necessària per a garantir la seguretat dels afeccionats i de la comunitat de la F1. Sempre estem desitjant viatjar a la increïble ciutat de Mont-real i encara que tots haurem d’esperar una mica més, donarem un gran espectacle quan arribem a la fi d’enguany.» – Chase Carei, president i director general de la Fórmula 1.

Als posseïdors de les entrades, els assegurem que totes les entrades per al GRAN PREMI CANADENC DE FÓRMULA 1 2020 continuaran sent vàlides. Tan aviat com es confirmi la nova data del Gran Premi, s’informarà a tots els espectadors de les opcions disponibles, tant per a aquells que hagin comprat les seves entrades a través de la pàgina web del GPCanada (www.gpcanada.ca) com a través d’altres canals.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments