WRC: La FIA té diverses opcions per al calendari del WRC 2020

La FIA té sobre la taula diverses alternatives, un campionat reduït en nombre de proves, disputar diversos ral·li en una mateixa seu o combinar proves més curtes.

En una entrevista mantinguda amb la RTP de Madeira, el president de la federació lusitana s’ha mostrat poc optimista amb el que pugui passar d’aquí a final d’any, reconeixent una vegada més que moltes de les pro ves programades no podran ser ajornades i hauran d’esperar al 2021 per disputar-se. Davant la pregunta de què serà el que passi amb el Ral·li de Portugal, ha confessat que l’organització treballa per buscar una nova data.

Sense la confirmació oficial per part de la FIA, l’ACP està intentant tornar a estructurar el ral·li perquè pugui finalment celebrar-se en el mes d’octubre . Encara que si bé és cert que per a això, caldrà veure la iniciativa que pren la federació internacional pel que fa a el mundial de ral·lis, ja que la situació que aflora en els diferents països és molt dispar, podent haver diferents escenaris segons la regió de la qual es tracti.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments