El Citroen C4 Cactus va perdent el camuflatge abans de sortir al mercat a finals d’aquest any

 

La casa francesa substituirà el C4 i el C4 Cactus per un model únic que es presentarà a finals d’aquest any.

Citroën continua eliminant el camuflatge al C4 i comença a veure les formes del nou model, i els enginyers de la casa francesa continuen desenvolupant-lo malgrat les limitacions causades pel Coronavirus, en aquest cas a Alemanya.

Tenint un format SUV, el nou C4 pot prendre el nom Aircross i Citroen té com a referència l’Opel Grandland X, percebent el volum de la C4 al costat del SUV de la casa alemanya. També es nota que és més estret i té un sostre descendent.

El C4 estarà a la venda a 2021, sent així el primer del segment a oferir motors de gasolina i dièsel i una opció totalment elèctrica. I això podria ser un bon avantatge per al nou C4. I compleix amb el que Citroën es compromet: cada nou model que llanci tindrà, com a mínim, una versió híbrida connectada o totalment elèctrica i fins i tot 2025, tota la gamma, inclosos els anuncis publicitaris, tindrà una versió electrificada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments