WRC: Anul·lats tots els test fins al juny de 2020

D’acord amb l’article 68 del reglament del Campionat Mundial de Ral·lis i després de l’epidèmia mundial vinculada al Coronavirus, la FIA va declarar en un comunicat de premsa el dijous la prohibició de les proves fins a finals de maig.

Després que el dissabte a la nit s’interrompés el Ral·li de Mèxic i d’una sèrie d’ajornaments per part de l’Argentina, Portugal i Itàlia Sardenya, el campionat està actualment congelat com totes les altres competicions esportives del planeta i ara es pretén reprendre a Finlàndia a principis d’agost, ja que el Safari Ral·li de Kenya podria serà probablement ajornat.

Tot això és, una vegada més, només esport, per la qual cosa és bo desitjar bona recuperació a tots els malalts i a les famílies de les víctimes i tenir un pensament per a tots els sanitaris que actualment estan lluitant contra aquest virus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments