F1: Robert Kubica “Els cotxes més lleugers poden millorar l’espectacle

En conversa amb el director de motoresport de Pirelli, Mario Isola, a les xarxes socials, Robert Kubica opina que reduir el pes dels cotxes de Fórmula 1 és la millor manera de millorar la qualitat de les curses.

“Reduint el pes del cotxe serien més agradables de conduir, més reactius. Això vol dir que podríem conduir de manera més agressiva. ”

«Els cotxes d’avui són més grans i pesats del que eren deu anys enrere, és a dir, els pneumàtics estan a més pressió. Un cotxe més lleuger facilitaria la vida als pneumàtics i permetria als conductors «atacar». Crec que és una manera efectiva de millorar l’espectacle i també la sensació dels pilots. Com més pilots ataquin, millor serà l’espectacle. ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments