DTM: Kubica s’adapatarà ràpid al seu nou cotxe i al campionat?

Com de ràpid es pot adaptar Kubica al DTM? Aquesta és la gran pregunta abans de l’estrena en el DTM del nou pilot de l’equip ART-BMW. «Certament no serà fàcil», va dir el campió de DTM Rene Rast a ‘Ran’.

«El cotxe DTM és molt especial. Especialment entendre el pneumàtic en una distància de carrera no és fàcil. I si no tenim un test, serà encara més difícil per a ell». Perquè encara no és clar si la jornada de proves a Hockenheim, que va ser cancel·lada a causa de la pandèmia del coronavirus a mitjan març, serà compensada.

No obstant això, el BMW M4 no és un cotxe completament nou per a Kubica, ja que el polonès va passar dos dies en el seu nou cotxe en el Test de Joves Pilots a Jerez a mitjan desembre. «A una sola volta era molt fort» Rast va felicitar a Kubica. «Però llavors és una qüestió de com va en una distància de carrera. Pot realment entendre els pneumàtics ràpidament?»

La resposta a aquesta pregunta encara no és clara de moment, però Rast encara creu que pot «anar per davant» en les carreres també. I això encara que el fet que en el seu any de retorn a Williams, el pilot de 35 anys no va aconseguir més que un punt i sempre instal·lat en posicions endarrerides.

No obstant això, està segur que Kubica continua sent «un molt bon corredor, perquè en el passat tenia molt de talent». I sense l’accident hauria pensat que podria haver guanyat un títol de Fórmula 1. Així que no ha oblidat com conduir. Haurà d’adaptar-se, però això no portarà molt temps».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments