ERC: El Ral·li Liepāja 2020 es posposa, l’inici del campionat també

Considerant la pandèmia global causada pel virus Covid-19, la disputa del Ral·li Liepāja 2020, que estava planejat per al 29-31 de maig, ha estat posposat indefinidament. La ronda letona del Campionat Europeu de Ral·lis és el tercer esdeveniment que s’ha posposat a causa de la pandèmia mundial, després dels esdeveniments d’Açores i Canàries que s’han traslladat a setembre i desembre respectivament.

«Organitzar un ral·li segur sempre ha estat la nostra principal prioritat. Ha de ser un esdeveniment de carreres que sigui segur per a tots els competidors, espectadors i el nostre personal. Fa un parell de mesos semblava que la situació mundial es refredaria i normalitzaria a la fi de maig, però la creença es va dissipar gradualment a mesura que arribaven més i més notícies que informaven sobre la naturalesa en expansió del Covid-19 a nivell mundial», comenta el director del Ral·li Liepāja, Raimonds Strokšs.

«També hem de considerar que Ral·li Liepāja és part del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA i estem obligats a monitoritzar i avaluar la situació no sols a Letònia, sinó en tota Europa. Per a dur a terme l’esdeveniment al maig, hem d’estar segurs que es permetrà a totes les parts sortir de les seves cases, per a poder assegurar una competència justa a totes les tripulacions.

En aquest moment estem treballant en estreta col·laboració amb els nostres socis Eurosport Events, la FIA i les ciutats de ral·li Liepāja i Talsi per a trobar una solució mútua i ajornar l’esdeveniment a una data posterior, quan, segons els experts, podrem organitzar un esdeveniment segur a Letònia. Però fins llavors, quedin-se a casa i estiguin segurs», conclou Raimonds Strok.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments