CATALÀ: La Federació Catalana d’Automobilisme segueix treballant per aquest 2020

En un comunicat enviat per la Federació Catalana d’Automobilisme s’informa que se segueix treballant perquè quan es superi la pandèmia del COVID19 es pugui reprendre l’activitat esportiva amb normalitat.

En el mateix comunicat s’explica que totes les Comissions estan treballant amb els Organitzadors per valorar cadascuna de les possibilitats per cada prova i així preveure un calendari el més acurat i real possible.

Totes les proves ajornades fins ara continuaran així fins que es no normalitzi la situació. No es permetrà cap canvi de data que afecti a una prova ja calendada abans de l’inici d’aquesta anormal situació.

Des de la FCA es vol reiterar el compromís de preservar la salut de tot el col·lectiu: esportistes, oficials, organitzadors i aficionats. «Esperem que aviat ens retrobarem tots gaudint de l’esport què ens agrada.«

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments