El VW Golf R apareix a Nurburgring

El Covid – 19 no ha aturat l’activitat de marques fora de les fàbriques i com que a soles, dins d’un cotxe al bell mig de l’Infern verd de Nurgurgring no hi ha contagi, el Golf R va rodar en unes proves.

El nou Golf R no tenia camuflatge i va demostrar que les novetats de la generació anterior seran seguits a la nova generació de Golf. En altres paraules, com és habitual, el Golf R és un llop amb pell de corder i no top com el que passa, per exemple, amb l’Honda Civic Type R.

Els paraxocs, la part posterior, les faldilles laterals, les pinzes de fre pintades de blau, les llantes exclusives d’aliatge i el gran spoiler posterior, resumeixen els canvis en comparació amb un comú Golf. El cotxe utilitzarà el motor sobrealimentat de 2,0 litres, tindrà tracció integral i caixa DSG.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments