WRC: Kalle sorprèn als tècnics de Toyota en els tests

Després de tres ral·lis, el jove finlandès és quart en la classificació del Campionat Mundial. Durant les proves de preparació per a Mèxic, Kalle va impressionar particularment a l’equip tècnic.

«He estat en totes les sessions de test fins ara i em va impressionar seriosament la forma en què les va abordar, especialment la de preparació per a Mèxic. Els seus comentaris eren dignes d’un conductor amb 10 anys d’experiència i tenia els objectius molt clars. Acostumar-se al cotxe i posar-se còmode en ell per a poder conduir fins al final del ral·li. »

Durant aquesta sessió de test, Kalle no va voler saltar-se les etapes que ha de recorrer, buscant la sensació correcta amb els Yaris, sense aspirar necessàriament a un rendiment absolut.

«Òbviament el rendiment era el seu objectiu, però en realitat ho tenia tot ben planejat. Si comparés els ajsutaments, diria: «Aquest sembla ser el més ràpid, però no sempre em sento còmode amb això, així que prefereixo prendre l’opció més segura en aquest cas».

En les nostres discussions amb els enginyers, insistim en la necessitat que Kalle confiés en el cotxe i no corregués cap risc.

Òbviament és especial i el seu començament d’any ha estat especial. És just dir que estem molt emocionats amb el que ha de vindre.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments