BMW X8, una nova bèstia per al 2021

Dura competència arribarà als Audi RS Q8, Porsche Cayenne Turbo i Mercedes-AMG GLE 63, la marca alemanya ja té en desenvolupament un gran SUV sobre la base de l’X7, que apostarà per una carrosseria més coupé i esportiva.

Aquest BMW X8 arribarà a principi a al mercat a finals de l’any 2021. Segons els alemanys, aquest SUV sortirà al costat del X7 de la mateixa fàbrica de la marca a Spartanburg, Estats Units, on ja es troben els primers vehicles de prova en construcció.

BMW X8: todo los secretos del nuevo SUV deportivo, que llega en 2021

L’interior del BMW X8 semblant al X7

Segons aquestes mateixes fonts, i amb codi intern G 09, el nou BMW X8 no serà un X6 engrandit, sinó un SUV de luxe amb disseny propi i independent, carregat de tecnologia i molt luxós en tot el seu habitacle.

Sota el capó, aquest nou BMW X8 2021 oferirà diverses variants ja disponibles en alguns dels models inferiors de la marca, prescindint definitivament d’un V12 i del gran dièsel de 6 cilindres en línia. En gasoil, precisament, hi haurà un 40d recolzat per tecnologia micro-híbrida de 48 V, que desenvoluparà 340 CV .

BMW X8: todo los secretos del nuevo SUV deportivo, que llega en 2021

El BMW X8 comptarà amb potents motors i una versió M amb més de 600 CV

Ja en gasolina, el nou BMW X8 comptarà de base amb una versió i40, també amb 340 CV, a què s’uniran dos variants híbrides endollables: 45e amb motor de 6 cilindres en línia, 3,0 litres i al menys 395 CV de potència; i un 50e amb 500 CV .

Això sí, la joia de la corona, segons aquestes mateixes informacions que ens arriben des d’Alemanya, serà el BMW X8 M, que arribarà al mercat no abans de 2023. Aquest espectacular SUV esportiu comptarà sota el capó, presumiblement, amb un motor 4.4 biturbo , s’espera també que arribi amb acompanyament elèctric mitjançant algun sistema d’hibridació, i comptaria amb més de 600 CV de potència

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments