RAIDS: Andretti s’endinsa als Off-Road amb Extrem-E

Un equip important en IndyCar, Indy Lights, Fórmula (amb BMW), GT4 Amèrica o fins i tot Supercotxes a Austràlia, l’equip Andretti Autosport està a punt d’afegir una nova línea al seu negoci.

De fet, acaba de confirmar la seva intenció de participar en l’Extrem E, aquest campionat que ofereix esdeveniments off-road en els quals participen SUVs 100% elèctrics. Per tant, hauria d’estar al començament de les cinc carreres de dos dies programades per a la temporada inaugural del pròxim any.

Andretti Autosport ha perfeccionat la seva experiència en les carreres elèctriques en ser un dels primers a entrar en la Fórmula E, i la seva experiència en el off-road en guanyar diversos títols de Ral·liicross, va dir el promotor Alejandro Agag. Aquestes experiències seran de gran valor per quan comencin en l’Extrem E.

S’han traçat rutes en regions remotes particularment danyades pel canvi climàtic, com Kangerlussuaq (Groenlàndia), la selva amazònica del Brasil, Al-‘Ula a Aràbia Saudita, l’Himàlaia nepalès o el Llac Rosa, no lluny de Dakar (el Senegal).

«La crisi actual relacionada amb la pandèmia de Covid-19 crida l’atenció sobre el fet que el nostre món està canviant i que les nostres mentalitats han de canviar en conseqüència», diu Michael Andretti.

Creiem que fer aquest anunci ara només pot enfortir les nostres esperances en el futur del motoresport, i al mateix temps enviar un missatge sobre el desenvolupament sostenible. La indústria de l’esport del motor sortirà d’aquesta mala ratxa més forta que mai. »

Els equips prendran possessió de la seva Odyssey 21 E-SUV a finals d’octubre i les primeres proves s’organitzaran després de la panèmia del Covid-19.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments