Nou Skoda Octavia 2020: preus i equipaments

  • El nou OCTAVIA arribarà als concessionaris del nostre país al juny tant en la seva versió berlina com COMBI
  • Ja es pot configurar el Nou OCTAVIA i OCTAVIA COMBI online en www.skoda.es
  • Dos acabats amb equipaments molt complets: Matrix full LED, Virtual Cockpit, Assistent de Llums, control de creuer Tempomat i càmera de visió posterior, entre altres
  • Nombrosos paquets d’equipaments opcionals permeten personalitzar el OCTAVIA de manera ràpida, fàcil i còmoda
  • Inicialment estaran disponibles un motor de gasolina 1.5 TSI de 110 kW (150 CV) i dos motors dièsel 2.0 TDI de 85 kW (115 CV) i 110 kW (150 CV)

Més espaiós, segur i connectat que el seu predecessor, el nou OCTAVIA arriba per a continuar la història d’èxit del model més venut de la marca txeca. Les noves proporcions de la quarta generació li confereixen al OCTAVIA un aspecte especialment poderós i emotiu, gràcies a l’evolució del llenguatge de disseny de ŠKODA. El nou concepte interior combina una excel·lent quantitat d’espai amb una funcionalitat excel·lent, una connectivitat innovadora i nous sistemes d’assistència eleven el confort i la seguretat a un nivell encara major.

Amb una longitud de 4.689 mm, la berlina i el COMBI són 19 mm i 22 mm més llargs, respectivament, el model de tercera generació. La seva amplària s’ha incrementat en 15 mm. Juntament amb les noves proporcions de la quarta generació, el faldó davanter i els fars LED, de formes netes i estretes, són una delícia visual i li donen al vehicle un aspecte segur de si mateix. Les barres de sostre platejades del COMBI, de nou disseny, ressalten la silueta allargada de la variant familiar, mentre que la berlina sembla pràcticament un coupé. Llandes d’aliatge de fins a 18 polzades brinden a totes les variants del model un aspecte poderós.

Acabats

La nova generació s’ofereix inicialment a Espanya amb dos acabats. L’acabat Ambition ofereix una excel·lent relació qualitat preu amb equipaments de confort i seguretat avançats i materials de qualitat. Inclou de sèrie retrovisors abatibles elèctricament amb ajust de posició antideslumbrante, climatitzador bizona, Virtual Cockpit amb pantalla de 10,2 polzades, Infotainment amb pantalla de 8 polzades, Assistent de Llums amb funció «Coming/Leaving Home» i Llum de Túnel, control de creuer Tempomat amb limitador de velocitat, sensor d’aparcament davanter i darrere i elements visuals distintius, com les insercions decoratives a l’interior o finestres cromades i en l’opció Combi inclou addicionalment barres longitudinals platejades.

Per part seva, l’acabat Style ofereix un acabat interior encara més refinat i l’equipament de sèrie més complet. És el primer OCTAVIA equipat amb els innovadors fars Matrix full LED amb funció de benvinguda, i disposa també d’il·luminació ambiental LED. També s’ofereixen sistemes de infoentretenimiento i connectivitat de segments superiors: el OCTAVIA Style incorpora el sistema topi de gamma Columbus amb pantalla de 10 polzades, SmartLink+ sense fil i Infoentrenimiento Online gratuït durant un any. El sistema de tancament i arrencada sense claus KESSY FULL, la funció de control de veu, la càmera de visió posterior i les llandes d’aliatge Girés Aero de 17 polzades completen l’oferta.

Una de les principals novetats de la quarta generació són els nombrosos paquets d’equipaments opcionals, que permeten que cada conductor personalitzi el seu vehicle de manera fàcil i còmoda. Aquests inclouen els paquets Tech & Drive, que incorporen l’assistent de canvi de carril Side Assist i Selector de Manera de Conducció; els paquets Business Connect, que inclou nombroses opcions de connectivitat addicionals; el paquet Confort, equipa elements molt útils i pràctics com a porta gran elèctrica del maleter i assegurança per a nens amb accionament elèctric, o els paquets Seients, que aporten un acabat interior d’alta qualitat, amb tapisseries de cuir exclusives, seients ajustables elèctricament amb funció de memòria i suport lumbar i climatitzador trizona, entre altres.

Motors

Tant el OCTAVIA com el OCTAVIA COMBI s’ofereixen inicialment amb una selecció de tres eficients motors. Aquests inclouen motor de gasolina 1.5 TSI de 110 kW (150 CV) de potència, que es combina amb transmissió manual de 6 velocitats i està disponible amb els acabats Ambition i Style; i dos motors dièsel 2.0 TDI: el de 85 kW (115 CV) es combina amb transmissió manual de 6 velocitats i només està disponible amb l’acabat Ambition, mentre que el propulsor de 110 kW (150 CV) s’equipa amb transmissió DSG de 7 velocitats i està disponible amb tots dos acabats.

MODELPotència CV (kW)CanviAcabatPVP recomanat €
Octavia 1.5 TSI150 (110)Manual 6vAmbition26.650
Octavia 2.0 TDI115 (85)Manual 6vAmbition27.550
Octavia 2.0 TDI150 (110)DSG 7vAmbition30.550
Octavia 1.5 TSI150 (110)Manual 6vStyle28.950
Octavia 2.0 TDI150 (110)DSG 7vStyle32.850
Octavia Combi 1.5 TSI150 (110)Manual 6vAmbition27.350
Octavia Combi 2.0 TDI115 (85)Manual 6vAmbition28.250
Octavia Combi 2.0 TDI150 (110)DSG 7vAmbition31.250
Octavia Combi 1.5 TSI150 (110)Manual 6vStyle29.650
Octavia Combi 2.0 TDI150 (110)DSG 7vStyle33.550

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments