CERT: El Ral·li Reino de León 2020 suspès

La prova, amb seu a León, que s’havia de disputar els dies 25, 26 i 27 de juny ha quedat anul·lada per al 2020 esperant poder organitzar-la el proper any.

Des de la direcció del club ATKmotorsport, davant la situació tan especial que estem vivint a conseqüència del COVID-19, ens veiem obligats suspendre la nostra habitació Rallye, en aquest cas el RALLYE REGNE DE LEÓN 2020, previst per als dies 25, 26 i 27 de juny, puntuable per al SCERT, CERT, i Campionat de Castella i Lleó de Rallyes de terra, a més de les copes ja anunciades.

Agraïm la comprensió i suport, tant de la RFEDA, FACyL. i la Comissió del CERT, ajudant-nos en tot moment a realitzar la confecció de prova.

Aquesta Escuderia té la intenció d’organitzar el Rallye per a juny del 2021, per la qual cosa agraïm els suports de les institucions, encapçalades per l’Ajuntament de Lleó, amb la col·laboració de la Junta de Castella i Lleó, Diputació Provincial, asi com altres Ajuntaments i Patrocinadors, que van confiar en nosaltres en aquest any, sol·licitant-los, si les circumstàncies asi ho permeten, el mateix en 2021.

Esperem que els Equips que participen en el Rallye, així com Oficials, Col·laboradors, que al final són els actors de l’una o l’altra forma de la prova, els hagi perjudicat de manera mínima aquesta situació, els emplacem per a la nostra pròxima prova. De la mateixa manera també emplacem als afeccionats i públic en general, que aquest any segur, que estan sofrint doblement per la circumstància que esdevé, l’absència d’aquesta i altres proves també o suspeses o ajornades.

No oblidem les víctimes d’aquesta pandèmia, sens dubte estaran presents en el nostre record per sempre, les proves que realitzem seran sempre en el seu honor, traslladem el nostre més sentit condol als seus familiars i amics.

ATKmotorsport demana disculpes pels inconvenients que aquesta suspensió forçada pugui ocasionar, desitjant que aquesta situació arribi a la normalitat l’abans que sigui possible.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments