F1: La temporada 2020 podria començar amb una doble prova a Àustria, al Red Bull Ring.

La ràdio pública austríaca, OE3, ha anunciat aquest divendres que es poden complir les condicions perquè el Gran Premi d’Àustria se celebri.

Helmut Marko, consultor de Red Bull, declarava: “Hi haurà dues carreres, el diumenge, una el dia 5 de juliol i l’altra el 12”. S’estan duent a terme les negociacions entre Red Bull –com a organitzadors–, els governs d’Àustria i de la província de Styria, i Liberty Media.

D’acord amb OE3 només l’arribada d’una segona onada de la infecció podria evitar que se celebrés la F1 a Àustria” i en principi, Spielberg “podria ja complir amb tots els requisits”. Entre altres coses, els 400 empleats del circuit i les autoritats turístiques que estiguessin presents al paddock haurien d’haver passat un test de detecció del coronavirus.

Aquest pla seria un projecte pilot de la F1, que només tindria permès entrar a Àustria sota estrictes condicions, inclòs un test del Covid-19 amb resultat negatiu. Segons Marko, això “estaria organitzat pels propis equips que hauran d’arribar amb el certificat d’haver passat l’anàlisi”.

Durant les dues setmanes de competició, el personal de la F1 que acudeixi als circuits serà menor a dos mil persones. No s’admetran espectadors ni periodistes. La FOM produirà el senyal televisiu, assegurant la cobertura en directe per a tothom.

Com continuarà la F1 després del doble Gran Premi d’Àustria és alguna cosa que encara està per veure. “Està havent-hi converses amb altres organitzadors europeus”, va assegurar Marko.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments