Fórmula 1: Ja tenim data i lloc per a l’inici de la temporada 2020

El director general de la F1, Chase Carei, ofereix una actualització als afeccionats sobre els últims esdeveniments del calendari de la F1 en 2020, incloent una data d’inici i lloc

Encara que aquest matí es s’ha anunciat que el Gran Premi de França, que s’havia de celebrar a finals de juny, no seguirà endavant, ara hi ha més confiança amb el progrés dels plans per a començar la temporada aquest estiu.

El nostre objectiu és començar a competir a Europa al juliol, agost i principis de setembre, amb la primera carrera a Àustria el cap de setmana del 3 al 5 de juliol. Al setembre, octubre i novembre, ens agradaria competir a Euràsia, Àsia i Amèrica, acabant la temporada al desembre amb Bahrain abans de la tradicional final a Abu Dhabi, havent completat entre 15 i 18 carreres.

Publicarem el nostre calendari finalitzat tan aviat com puguem.

Les primeres curses no tindran públic, però esperem que els afeccionats formin part dels nostres esdeveniments a mesura que avancem en el calendari. Encara hem de resoldre molts assumptes com els procediments perquè els equips i els nostres altres socis entrin i operin en cada país.

La salut i la seguretat de tots els involucrats continuarà sent la prioritat número u i només avançarem si estem segurs que tenim procediments fiables per a abordar tant els riscos com els possibles problemes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments