BMW Sèrie 2 Coupé 2021 ¿filtrat?

Avui ens arriben imatges sense cap tipus de camuflatge de l’Sèrie 2 Coupé, o el que és el mateix, l’únic BMW compacte que manté la propulsió posterior.

En principi, aquest cotxe no hauria d’arribar, com a mínim, fins 2021, per la qual cosa sorprèn conèixer d’aquesta manera. De fet, es pot observar tot

Estèticament parlant, el cotxe es recolza en el model actual, sobretot en la posterior, però mostra una actualització bastant atractiva. De fet, per la fisonomia esportiva d’alguns components, podem aventurar que es tracta d’una versió M Performance.

La graella té un aspecte i una mida bastant habituals, encara que és més ample que abans, no fa servir el mateix disseny que el de el nou Sèrie 4 Coupé , a punt de presentar-se.

https://www.instagram.com/p/B_b5HynnJte/

Llevat que hi hagi moviments entre les marques rivals, aquest cotxe seguirà sense comptar amb un contrincant directe, ja que les alternatives que ofereixen són de quatre portes: Audi A3 Sedan i Mercedes-Benz CLA Coupé.

Quant al BMW M2 Coupé , el normal és que arribi al 2022 . Podria comptar amb el mateix motor que el M3, però amb menys potència. Parlem, és clar, del bloc de gasolina, amb 3,0 litres, sis cilindres en línia i dos turbocompressors de la casa alemanya, que estaria a l’entorn dels 420 CV.

Amb ell, les prestacions podria rondar els 280 km / h de velocitat màxima (si l’electrònica ho permet) i una acceleració de 0 a 100 en tan sols 4,0 segons, aproximadament. 

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments