DTM: Primeres declaracions de Berger després de l’anunci de la marxa d’Audi

No és moment de celebracions per a Gerhard Berger, el President del ITR a càrrec del Campionat Alemany de Turisme (DTM). Uns mesos després de la pèrdua de R-Motorsport i Aston Martin, és Audi el que desapareixerà de les graelles de la disciplina a la fi de 2020, deixant a BMW com a únic fabricant implicat.

L’ex pilot de Fórmula 1 s’està prenent aquesta notícia amb molta força.

«Avui és un dia particularment difícil per al motoresport a Alemanya i a Europa. Lamento profundament la decisió d’Audi de retirar-se del DTM després de la campanya del 2020.

Encara que respectem la decisió del Comitè d’Audi, un anunci d’aquesta naturalesa a curt termini planteja una sèrie de reptes específics per a ITR, el nostre soci BMW i els nostres equips.

Donada la nostra associació i els desafiaments especials als quals tots ens enfrontem durant la pandèmia de Covid-19, ens hagués agradat tenir més acord. Aquesta decisió empitjora la situació i el futur del DTM depèn ara en gran manera de la reacció dels nostres socis i patrocinadors. »

Després d’aquestes paraules, Gerhard Berger intenta tranquil·litzar.

«Espero que Audi assumeixi la seva partida de manera responsable i en associació amb ITR. El meu compromís se centra en la pròxima temporada, per a assegurar que els nostres fans tinguin una temporada emocionant i competitiva.

No obstant això, tan aviat com sigui possible, també vull crear un programa de seguretat per als nostres equips, patrocinadors i tots aquells els treballs dels quals depenen de ITR. »

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments