Hyundai anticipa la versió N de l’Elantra

Hyundai Motor Company ha revelat avui les primeres imatges i la previsualització en vídeo de la nova Elantra N Line Sedan 2021.

A la nova línia Elantra N s’afegiran elements específics del disseny de la marca N, millores del xassís i un motor turbo recentment revelat per a l’Elantra 2021.

La marca N de Hyundai, caracteritzada per ser una marca d’alt rendiment, desenvolupa vehicles “divertits per conduir” que acceleren el batec del conductor sempre que estan al volant. Inspirats en la marca N, les versions N Line afegeixen elements de disseny esportiu i millores als motors / xassís de la recent introducció Elantra.

Les versions de la línia N es caracteritzen pel disseny específic i les millores de rendiment. Hyundai està ampliant la seva gamma de models amb versions de N Line per permetre a més clients experimentar la sensació N.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments